Online en offline vormgeving, art direction, webontwerp, webbouw met css, html en PHP

Nabu Cloud Hosting is een webhosting provider die hosting paketten levert die eenvoudig in gebruik, zeer stabiel en scherp geprijsd zijn. Voor Nabu Cloud Hosting doe ik art direction, grafisch ontwerp en drukwerkbegeleiding (promo’s in alle landelijke IT bladen) Tevens ook webdesign en front-end en back-end development.

Voor de vormgeving kozen we voor een iets excentriekere aanpak. Het mocht best wel luidruchtig zijn. Er zit veel “pit” en uitstraling in de vormgeving. Het is leuk om eigenzinnige producten geloofwaardig vorm te geven. Dat past wel bij mij 🙂

Ik heb de promo sites gebouwd, inclusief beheer-gedeelte. De site is tevens verschaalbaar naar mobiele media en tablets (of course!)

Dit is het derde project waarvoor ik het Twitter Bootstrap framework heb ingezet. Dit framework is ideaal voor websites waar applicaties in moeten draaien, vanwege de volledige ondersteuning in CSS voor vormgeving van applicatie onderdelen, zoals interactieve formulieren en dropdowns. Tegenwoordig ben ik ook bezig andere frameworks te onderzoeken op hun bruikbaarheid, zoals het Zurb Foundation framework.
www.nabucloud.com